Ви обезбедуваме водечки Архитектонски Услуги

АРХИТЕКТУРА

Во целост ги следиме светските трендови за архитектонскиот екстериерен дизајн, структура, нова технологија, нови материјали, нови стандарди. Секогаш во тек со светскиот тренд.

ЕНТЕРИЕР

Во склад со светските трендови за ентериерниот дизајн, структура, нова технологија, нови материјали, нови стандарди, секогаш ревносно работиме да ги исполниме очекувањата на нашите клиенти. Креираме стил на живеење.

ПРОЕКТИРАЊЕ

Тим од архитекти и градежни инженери работат на проектирање на дадените објекти. Целосно посветени креираме 2D и 3D цртежи, рендери и симулации. Секогаш насочени кон максимална прецизност и визуелизација, проектираме за прецизно да изведуваме. Чекор по чекор до квалитет.

ИЗВЕДБА

Секогаш во потрага на материјали и опрема со повисок квалитет и подобри перформанси. Дополнети со нови методи и технологии на градба создаваме совршен спој на квалитетни материјали и перфектна изведба со финализација за своја душа.

СПЕЦИЈАЛНИ УСЛУГИ

Посветено се залагаме да добиеме максимум од реконструирањето на даден објект.